Despre Tiriac Auto Rulate: Vanzari masini second hand

Compania
Compania
Despre noi
Skip Navigation LinksHome » Compania » Despre noi

Despre ŢiriacAutorulate

Înfiinţată în anul 2007, compania Ţiriac Autorulate vine pe piaţa românească de maşini rulate în scopul furnizării unei game de produse şi servicii de calitate superioară.

Ne servim clienţii aşa cum am dori să fim noi înşine serviţi, oferindu-le o gamă largă de servicii personalizate, cum sunt: garanţia de 12 luni pe care o acordăm pentru fiecare autoturism comercializat, posibilitatea de a obţine un credit sau leasing rapid acordat chiar la sediul nostru sau finanţarea cu avans de 0% pe o perioadă extinsă de până la 10 ani. De asemenea, oferim asigurări RCA şi CASCO ce intră în vigoare în momentul în care plecaţi cu maşina din auto parc sau posibilitatea de a schimba maşina Dvs cu un alt autoturism, diferenţa putând fi achitată în numerar, pe credit sau leasing, totul într-un mediu placut.

Evaluarea autoturismelor aduse spre vânzare către ŢiriacAutorulate este gratuită, la fel ca şi întocmirea documentelor de vânzare, plata autoturismelor făcandu-se pe loc.

Prin respectul arătat clienţilor şi prin profesionalismul echipei ŢiriacAutorulate oferim un nou standard pe piaţa autovehiculelor de ocazie din România.

La ŢiriacAutorulate totul este SIMPLU şi SIGUR!

.
Eşti client Ţiriac Autorulate?
Poţi obţine cadou:
Contact

Luni - Sâmbătă
Între orele 9 și 18
0743.33.23.81
Ne puteți contacta la adresa info@tiriacautorulate.ro